Όλη η γκάμα των κορυφαίων ζελατινών της MRA σας περιμένει στη Moto Argiriou, για να την ανακαλύψετε και να κάνετε τη μοτοσυκλέτα σας ξεχωριστή.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Η MRA (Motorcycle Racing Accessories) είναι ένα δυνατό όνομα στον χώρο της μοτοσυκλέτας για περισσότερα από 25 χρόνια και το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους αγώνες καθώς ξεκίνησε κατασκευάζοντας φαίρινγκ, ζελατίνες και σέλες για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Στα τέλη της δεκαετίας του `80 εξειδικεύτηκε στην εξέλιξη και την κατασκευή ζελατινών για μοτοσυκλέτες. Με σύγχρονο, προχωρημένο σχέδιο και δυνατότητα ρύθμισης σε κάποιες περιπτώσεις, οι ζελατίνες της MRA προσφέρουν μοναδική αεροδυναμική προστασία που καλύπτει ακόμα και τον συνεπιβάτη. Επίσης, είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που σχεδίασε και εξέλιξε την Race ζελατίνα που αποτελεί επιλογή όλων των αγωνιστικών των MotoGP.

Τι είναι αυτό που επηρεάζει περισσότερο την αεροδυναμική μιας μοτοσυκλέτας; Φυσικά, οι αναβάτες της. Σε όλους τους τύπους μοτοσυκλέτας, ο αναβάτης είναι πάντα εκτεθειμένος στη ροή του αέρα, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό ανάλογα με τον τύπο της μοτοσυκλέτας, ενώ ο συνεπιβάτης μπορεί να βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη μοίρα, καθώς τις περισσότερες φορές επηρεάζεται περισσότερο! Τι κάνουμε λοιπόν, για να βελτιώσουμε τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας μας; Επιλέγουμε μια κατάλληλη ζελατίνα. Ειδικά για μοτοσυκλέτες τουρισμού, η άνεση των αναβατών πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο, και μια προηγμένη ζελατίνα κάνει την διαφορά.

Μια επίσκεψη στη Moto Argiriou είναι αρκετή προκειμένου να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε για τις ζελατίνες υψηλής ποιότητας Vario - Touring και Vario - Screen της MRA, που χάρη στο μοναδικό πατενταρισμένο σχεδιασμό τους χαρίζουν μεγαλύτερη ευκρίνεια και καλύτερη ορατότητα κατά την διάρκεια της οδήγησης. Το πρόσθετο ρυθμιζόμενο spoiler στο πάνω μέρος της ζελατίνας, οδηγεί τον αέρα πάνω από τον οδηγό και τον συνεπιβάτη για μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραστα ταξίδια, ενώ το χαμηλό συνολικό ύψος επιτρέπει στον αναβάτη να βλέπει πάνω από αυτή. Η γκάμα της MRA είναι εντυπωσιακή και περιλαμβάνει ζελατίνες για κάθε χρήση και τύπο δικύκλου (Race, Sport, Touring, Scooter κ.α.) και θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αγίων Αναργύρων 52, `Αγιοι Ανάργυροι – Αθήνα

Motoargiriou Τηλ: 2102692211   email : info@motoargiriou.gr

Partfinder     Τηλ: 2102610510   email : info@partfinder.gr

www.motoargiriou.gr
part-finder.gr